Rólam

Szincsák Péter – építész tervező

Tel: +36-30-513-5817

E-mail: szincsakpeter@szincsak-terv.hu

 

Szincsák Péter vagyok, 1990. október 8-án születtem Siófok városában. Gyermekkorom első, meghatározó élményei közé tartozik Makovecz Imre evangélikus templomának látványa, amely hétről hétre visszaköszönt elhaladáskor a Fő utca mentén.

Nagypapám és Édesapám is az építőiparban alkottak, tevékenykedtek. Kisiskolás éveimet végigkísérte a szüleim által közösen megálmodott családi házunk felépítése. A munkagödör, a földrakás, a telkünkön tornyosuló építőanyagok és a szállítójármű platója izgalmas helyszínt adtak a szabadban töltött játéknak. Csakúgy, mint az épülő lakóház terei. Ma is, mikor építkezésen járok, a cement illata ezeket az emlékeket idézik fel bennem. Azt hiszem, ezek miatt a hatások miatt vált világossá számomra egészen korán az, hogy az építészmérnöki hivatást tűzöm ki célul magam elé.

2015-ben szereztem építész diplomát a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán. A Fővárosban töltött szakmai gyakorlati évek után visszaköltöztem szülővárosomba, és egyéni tervezőként helyezkedtem el.

Munkáim elsősorban Siófok és környékbeli településeihez kapcsolódnak. Lakóépületek, üdülők, hétvégi házak, üzletek és egyéb közösségi épületek tervezését vállalom az építési engedélyezési terv elkészítésétől a kiviteli tervdokumentáció kidolgozásáig. Megrendeléseimhez részben meglévő épületek felmérése és felmérési dokumentáció készítése, továbbá látványtervezési munkák is kapcsolódnak.

Legyen szó akár új épületek tervezéséről, akár meglévő épületek átalakításáról, bővítéséről, célkitűzésem, hogy a Megrendelő elképzeléseinek legmegfelelőbb tervet készítsem el, érvényre juttatva a tájolás, a telek adottságainak, a természeti és az épített környezetbe illeszkedés, valamint a belső funkcionális térkapcsolatok szempontjait.

A komplett tervdokumentációhoz szükséges szakági tervek elkészítéséhez jó szívvel ajánlom megbízható, sokéves tapasztalattal rendelkező tartószerkezeti, épületgépészeti, elektromos, kert- és tájépítész tervező munkatársaimat.

A tervezési folyamat minden esetben a személyes bizalmon alapszik, hiszen ez a kulcs a megrendelő igényeinek pontos megértéséhez.

Kérem, keressen bizalommal!

 

Szincsák Péter

okleveles építészmérnök
építész tervező

Szincsák Péter
építész tervező


Szakterületi jogosultságok

2020

É - építész tervező
építészeti tervezési terület

2023

ME-É - építési műszaki ellenőr
magasépítés szakterület

2023

MV-É - felelős műszaki vezető
építési szakterület


Szakmai szervezeti tagság

2020

Somogy Megyei Építész Kamara
É 14-0423


Szakmai tapasztalat

2016 – 2020

ASD Stúdió Építész és Statikus Tervező Kft.
építészmérnök

2015 – 2016

TOP-KVALITÁS Tervező és Szolgáltató Kft.
építészmérnök

2014

Triskell Épülettervező Kft.
tervezői szakmai gyakorlat


Tanulmányok

2010 – 2015

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
okleveles építészmérnök