Kapcsolat

Elérhetőségek


Szincsák Péter okleveles építészmérnök, építész tervező

Szincsák Péter
okl. építészmérnök, építész tervező


Székhely, levelezési cím: 8600 Siófok, Kosztolányi Dezső utca 37.
Mobiltelefon: +36 30 513 5817
E-mail: szincsakpeter@szincsak-terv.hu

Google vélemények


Andrea Dr Somogyi
Andrea Dr Somogyi
10:59 17 Feb 23
Rendkívül gyors, precíz és alapos munkavégzés. Kérdés és észrevétel nem marad megválaszolatlan. A mai üzleti világban üdítő partner.
Anett dr. Szántó
Anett dr. Szántó
15:35 01 Feb 23
Nagyon meg vagyok elégedve a Munkájával, pontosságával, segítőkész, udvarias hozzállásával.Kérdéseinket teljes körűen megmagyarázta.Csak ajánlani tudom.
robert fules
robert fules
21:57 15 Nov 22
Gyors , profi és precíz munkavégzés.Telefonon könnyen elérhető és segítőkész.Bízom benne , hogy lesz még közös munkánk.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Gergő Takács
Gergő Takács
12:34 13 Nov 22
Az egyszerű bejelentési terv megvalósításához precíz, alapos és komplett építészeti tervezés. Az ötleteléstől az igények finomhangolásán át elképzelésünket teljes mértékben visszadják a rajzokon elkészített napi rutint kiszolgáló helyiségek és életterek megvalósítása. Péter részletes építészeti tervei alapjául szolgálnak a pontos kivitelezésnek, hogy a végeredmény ténylegesen a vágyott állapotot tükrözzék.
Sandor Oláh
Sandor Oláh
09:16 02 Oct 22
Szincsák Péter személyében egy megbízható, pontos, naprakész és tapasztalt szakembert ismerhettem meg. Nagy segítségemre volt a Siófoki ikerház tervezésénél. Részletes tájékoztatást kaptunk a tervezés minden fázisáról. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
See All Reviews
js_loader

Partnerek